خانه / کشمش / فروش کنسانتره کشمش برای صادرات

فروش کنسانتره کشمش برای صادرات

فروش کنسانتره کشمش برای صادرات در ایران به دلیل تولید کم آن به طور گسترده انجام نمیشود .مرکز کارا کشمش میتواند شمارا در خرید این محصول از تولید کننده مطمعن همراهی کند .

فروش کنسانتره کشمش
فروش کنسانتره کشمش

فروش کنسانتره کشمش صادراتی 

محصولات کشاورزی به دنبال عنوان محصولاتی برای صادرات غیرنفتی در ایران نقش بسیار مهمی ایفا می نماید. لازم به ذکر است تولید انگور در ایران در این سال ها کاهش نیافته بلکه افزایش نسبتاً زیادی نیز داشته است ولی به دلیل عقب‌ماندگی تکنولوژی و روشهای سنتی در تولید کشمش و انگور و همچنین به دلیل عقب ماندن  در بسته بندی های نوین ،کشورهایی مانند آمریکا ،ترکیه و یونان کم‌کم بازار جهانی را از دست ایران ربودند. بر اساس تحقیقی که بر روی کشمش انجام شده است .

آنالیز نتایج نشان می دهد که تولید و فروش کنسانتره کشمش میتواند راه حلی مناسب مسئله صادرات کشمش باشد .چنانچه شرکتها به تولید کنسانتره رو بیاورند میتوانند این محصول فراوری شده با سود بالاتری صادر کنند .
کنسانتره کشمش صادراتی 
کنسانتره کشمش صادراتی

موارد استفاده کنسانتره کشمش در صنایع غذایی

  • کنسانتره کشمش می‌تواند به عنوان نگهدارنده در صنایع نانوایی و قنادی مورد استفاده قرار بگیرد.
  • اين محصول در طرز تهیه انواع شربت ها نوشیدنی ها استفاده می‌شود.
  • محققان دریافتند که در درجه بریکس ۷۵ کنسانتره نگهدارنده احتیاج ندارد و چنانچه با ماست و بستنی مخلوط شود می‌تواند ماندگاری آنها را بالا ببرد.
  • استفاده ازکنسانتره کشمش در انواع غذاهای کودک و خردسال
  • برای ماندگاری کیک نیز بسیار کمک کننده است.
  • یک نوشیدنی شیرین همراه با شیر و کارامل که بسیار لذیذ است با درجه بریکس ۷۵ کنسانتره
با کمال تاسف باید خاطر نشان شد که تا به امروز در کشور ما هیچ گونه تحقیقی برای تولید کنسانتره کشمش صنعتی و به روش استاندارد انجام نشده است. فروش کنسانتره کشمش توسط این مرکز با قیمت مناسب انجام میشود .
کنسانتره کشمش در صنایع غذایی
کنسانتره کشمش در صنایع غذایی

روش تولید کنسانتره کشمش

روش های تولید کنسانتره کشمش در آمریکا و ترکیه بدین ترتیب است :

  • کشمش را پاک کرده چوبهای آن را می‌گیرند
  • کشمش را شستشو میکنند
  • خشک میکنند
  •  سپس آن را با آب مخلوط می کنند و در حرارت قرار می دهند.
  • این کاررا ادامه می‌دهند تا درجه بریکس محلول ثابت شود.
  • سپس به وسیله صافی تفاله کشمش را از آب کشمش جدا می کنند .
  • عملیات را ادامه می دهند و تحت خلا آنرا تبخیر می کنند تابریکس  کنسانتره به هفتاد برسد

باتوجه به نتایج به دست آمده از تحقیق درباره تهیه کنسانتره کشمش  گرد و کشیده می توان به این  نتیجه رسید :

تهیه کنسانتره کشمش از نظر اقتصادی بهتر از کشمش گرد باشد .کنستانتره کشمش کشیده قند بالاتری دارد ولی به دلیل اینکه این کشمش گرانتر از کشمش گرد میباشد.بهتر است برای تهیه کنسانتره از کشمش گرد استفاده شود .چنانچه مایل به خرید و فروش کنسانتره کشمش هستید میتوانید با کارشناس مجموعه تماس بگیرید.

تولید کنسانتره کشمش
تولید کنسانتره کشمش
جهت خرید و فروش این محصول میتوانید با ما در ارتباط باشید:
مدیر فروش: علی علوی
راه های ارتباطی:
شماره موبایل: 09122815195
پست الکترونیکی: kararaisins@gmail.com

مطلب پیشنهادی

فروش عمده کشمش سبز

فروش عمده کشمش سبزامسالی

فروش عمده کشمش سبزامسالی  در این  مجموعه به صورت مستقیم از کارخانه انجام میشود. انواع …