خانه / کشمش طلایی / قیمت فروش مرغوب ترین کشمش طلایی صادراتی

قیمت فروش مرغوب ترین کشمش طلایی صادراتی

فروش کشمش طلایی به دلیل تفاوت ها و فواید فراوانی که نسبت با سایر کشمش ها دارد، معمولا با قیمت بالاتری نسبت به سایر کشمش ها  عرضه میگردد. عوامل مختلفی از جمله مقدار روغن و حرارت و رطوبت بر کیفیت و خرید کشمش طلایی تاثیر می گذارد. تولید کشمش مرغوب در ایران باعث شده ایران از نظر صادرات انواع کشمش در لیست برترین کشورها‌ی جهان از نظر صادرات  کشمش که دومین ماده‌ی پرارزش غیر نفتی ایران به حساب می آید،  قرار گیرد .

قیمت فروش مرغوب ترین کشمش طلایی صادراتی

رتبه بندی شهرهای تولید کننده کشمش در ایران

رتبه بندی شهرهای تولید کننده کشمش در ایراندر رتبه بندی صادرات کشمش جهانی کشور ایران بعد از ایالات متحده آمریکا و ترکیه با صادر روزانه ۹۲ هزار تن کشمش به ارزش ۷۰ میلیون دلار در رتبه ی سوم قرار دارد.

از نظر تولید کشمش در کشور ایران استان های آذربایجان غربی و آذربایجان شرقی و همدان بیشترین میزان تولید را دارند .

ملایر نیز برترین شهر تولید کشمش در ایران به حساب می آید که ۶۳ هزار هکتار باغ انگور در خود جای داده است.

بعد از آن شهرستان کاشمر با سه هزار و دویست هکتار باغ انگور دومین شهر تولیداز نظر تولید انگور در کشور است، که یک چهارم انگور تازه خوری می شود و سه چهارم انگور برداشتی به کشمش تبدیل می شوند.

عوامل تأثیرگذار بر روی قیمت کشمش صادراتی

عوامل تأثیرگذار بر روی قیمت کشمش صادراتیکیفیت کشمش صادراتی مهمترین عامل است که باعث اختلاف در قیمت این محصول می شود . 

این اختلاف به چندین عامل باز می گردد از جمله:

  1. راندمان پردازش :   ‌پردازش باید با استفاده از فناوری مناسب و کارآمد باشد تا منجر به تولید کشمش با کیفیت گردد . ‌اگر درمان و حرارت داده شده به کشمش یکنواخت نباشد می تواند فقط منجر به توسعه رنگ  و کاهش کیفیت شود .
  2. غوطه وری نباید زیاد باشد: در صورت زیاد بودن  به دلیل جویدن آب میوه از انگور ها منجر به تولید مواد چسبنده می شود .‌ 
  3. همچنین مقدار بیش از حد روغن نیز باعث جمع شدن گرد و غبار روی کشمش می شود
  4. کمبود آب و یا ذخیره سازی کشمش در رطوبت بالا و روغن اضافی میتواند باعث تجزیه ی آن و همچنین بو و طعمی قابل اعتراض در کشمش شود . انگور ها در رطوبت ۱۰ تا ۱۵ درصد خشک می شوند و اگر میزان رطوبت به بیشتر از ۱۸ درصد برسد ،کشمش ممکن است خراب شود.  جالب است بدانید که رطوبت  ۶درصد به عنوان کشمش خشک دسته بندی می شود .
  5. هنگام پردازش ،انگور های کاملا رسیده  خیلی خوب جواب می دهند .  انواع انگور های نارس بیشتر مستعد بررسی و اغلب برای مخلوط شدن هستند. کشمش های حاصل از میوه های نابالغ خشن و چروکیده هستند.
  6. شرایط سطح انگور باید خیلی خوب باشد ، سطح انگور هنگام پردازش باید کاملا تمیز باشد.  انگور های با آب انباشه شده روی سطح ممکن است غبار غلیظ شده روی آن   باشد  یا آنقدر عمیق در پالپ جاسازی  شده باشند. که تمیز کردن کامل آن غیر ممکن باشد. 

مرکز خرید و فروش کشمش طلایی درجه یک

مرکز خرید و فروش کشمش طلایی درجه یککشمش طلایی درجه یک نسبت به همتای قهوه ای و خرد شده ی خود برتر است. کشمش طلایی پر طرفدار تر و دارای طعم تَر و تندتر و شیرین تر ( البته نه زیاد شیرین) است نسبت به رقیب خود و کاملا نرم است ، در حالی که کشمش قهوه ای خشک و غلیظ تر است. 

جالب است بدانید تفاوت کشمش قهوه ای و طلایی در نوع انگور نیست و انگور های هر دو یکسان و معمولا از انگور های سبز تامپسون بدون دانه ساخته شده است که عمده ی این نوع انگور در کالیفرنیا یافت می شود . 

کشمش طلایی دارای فلاونوئیدی بیشتری است که به آن رنگ می دهد و خاصیت آنتی اکسیدانی دارد و بجز این یک مورد  کشمش طلایی درجه یک هیچ تفاوتی در مقایسه با کشمش های معمولی ندارد و خواص سلامتی یکسانی دارند. این تفاوت رنگ در آنها به خشک شدن آنها برمی گردد: طبق گفته ی هارولد مک گی کشمش هایی که به مدت ۲ یا ۳ هفته در معرض نور خورشید قرار می گیرند  به تدریج به رنگ قهوه ای در می آیند  ، ولی کشمش طلایی زیر نور آفتاب قرار نمی گیرد و در آب های بزرگ با حجم زیادو رطوبت و دمای ی کنترل شده قرار می گیرند .

مصارف مختلف کشمش طلایی

مصارف مختلف کشمش طلاییمصرف درست و متعادل کشمش طلایی و قرار دادن آن در رژیم روزانه فواید زیادی دارد، از جمله :

  • سلامت دندان ها و لثه ، کشمش طلایی با دارا بودن اسیداولئانولیک دارای خاصیت فیتوشیمیایی ضد میکروبی است که مانع رشد باکتریهای دهان شده و به سلامت لثه و جلوگیری از پوسیدگی دندان کمک می کند .
  • تقویت سیستم گوارشی و کمک به هضم ، کشمش طلایی با دارا بودن فیبر محلول و نامحلول به عنوان کمک هضم غذا در نظر گرفته می شود و باعث کاهش احتمال ابتلا به یبوست و اسهال  می شودو حرکت سالم روده را تقویت می کند .
  • طبق تحقیقات صورت گرفته احتمال سکته‌ی مغزی ایسکمیک در افرادی که مصرف کشمش طلایی را در رژیم خود دارند بسیار کمتر است زیرا این محصول دارای پتاسیم فراوان بوده و این ماده‌ی معدنی ‌ ضروری ‌ برای ‌عملکرد‌ خوب ‌بافت‌ ها و سلول ‌ها و اندام ها به خصوص ‌قلب می باشد که این خود باعث حفظ سلامتی قلب می شود .
  • مطالعات صورت گرفته نشان می دهد که  مصرف روزانه‌ کشمش ‌طلایی درصد گلوکز ‌را ۲۳درصد ‌بعد از غذا کاهش می دهد ‌ .کشمش طلایی برای بیماران دیابت نوع دو که اغلب، در افراد بالای ۲۰ سال مشاهده می شود بسیار مفید است . فیبرهای فراوان این ماده‌ ی خوراکی  برای پردازش قندهای‌ قندهای‌ طبیعی ‌کشمش ‌به بدن‌ کمک می کند، که این خود مانع از افزایش سنبله‌ی انسولین می شود که نوعی مدیریت طبیعی برای بیماران مبتلا به دیابت نوع دو به حساب می آید .
  • کشمش ها و به خصوص کشمش طلایی که در زیر نور آفتاب قرار نگرفته اند دارای درصد فنولیک بالایی می باشند که خاصیت آنتی اکسیدانی دارد. آنتی اکسیدان‌ باعث‌ جلوگیری از فعالیت رادیکال‌های آزاد‌، که عامل  باعث آسیب به سلول های سالم و رشد سلول های سرطانی می باشد، می شود.پس کشمش طلایی را می توان از درمان های طبیعی سرطان به حساب آورد .
  • کشمش طلایی به دلیل وجود مقادیر فراوان کلسیم و پتاسیم با کاهش احتمال دچار شدن به پوکی استخوان ‌ همزمان باعث استحکام‌ استخوان‌های بدن ‌می شود .
  • به علت وجود درصد بالایی L-argininge در کشمش طلایی می توان این ماده را درمانی برای ترویج باروری به حساب آورد . آرژنین به عنوان یک ماده‌ی طبیعی باعث افزایش تحرک اسپرم ها می شود .
  • مطالعه نشان داده است که رابطه ای مستقیم بین مصرف روزانه ی کشمش طلایی در رژیم غذایی و افت فشار خون سیستولی وجود  دارد .متخصصان به این نتیجه رسیده اند که مقادیر فراوان پتاسیم موجود در کشمش طلایی باعث کاهش فشار خون می شود و فیبر غذایی هم با تاثیر روی خاصیت بیوشیمیایی رگ،  سفتی رگ و به تبع فشار خون را کاهش ‌می دهد ‌‌.
جهت خرید و فروش این محصول میتوانید با ما در ارتباط باشید:
مدیر فروش: علی علوی
راه های ارتباطی:
شماره موبایل: 09122815195
پست الکترونیکی: kararaisins@gmail.com

مطلب پیشنهادی

فروش عمده کشمش تیزابی و طلایی

فروش عمده کشمش تیزابی و طلایی

    فروش عمده کشمش در مرکز کاراکشمش به صورت فله و بسته بندی شده …

پاسخی بگذارید