خانه / کشمش / قیمت تازه ترین کشمش های صادراتی

قیمت تازه ترین کشمش های صادراتی

 یکی از خشکبارهای بسیار خوشمزه و مفید که در تهیه، پخت و تزیین غذاهای مختلف، دسر و شیرینی مورد استفاده قرار می گیرد، کشمش است. کشمش از طریق خشک کردن انگور با روش های مختلفی مانند خشک کردن با آفتاب، خشک کردن در سایه و یا با استفاده از دستگاه های خشک کن تولید می شود و به بازار مصرف عرضه می شود. قیمت کشمش صادراتی در بازار با توجه به نوع محصول و کیفیت آن متفاوت است.

قیمت تازه ترین کشمش های صادراتی

۲۶ خاصیت بی نظیر کشمش برای سلامت

26 خاصیت بی نظیر کشمش برای سلامتانواع مختلف خشکبار خواص فراوانی را برای بدن به همراه دارند. فوائد و خواص کشمش نیز برای بدن بسیار بالا و بی نظیر است. این محصول سرشار از ویتامین های مختلف و املاح مورد نیاز بدن است و در درمان و پیشگیری از امراض مختلفی به بیمارا توصیه می شود. برخی از خاصیت های کشمش که تاثیر مستقیم بر سلامتی دارد، عبارتند از:

  • کشمش سرشار از فیبر است و لذا مصرف آن به بهبود عملکرد دستگاه گوارش کمک می نماید.
  • با توجه به وجود فراوان آهن در کشمش مصرف آن در درمان کم خونی مؤثر است.
  • کشمش سرشار از کلسم است و برای سلامت دهان و دندان و همچنین تقویت استخوان ها مفید است.
  • آنتی اکسیدان موجود در آن از سرطان های مختلف به ویژه سرطان خون پیشگیری می نماید.
  • ویتامین c موجود در آن برای زیباسازی پوست و درمان لک و پیس و انواع آکنه موثر است.
  • از کشمش برای درمان دیابت و کنترل آن نیز استفاده می شود.
  • فیبر موجود در آن برای افزایش وزن و درمان لاغری تاثیرگذار است.
  • بالا بودن سطح پتاسیم آن از فشار خون بالا جلوگیری می نماید.
  • برای درمان بیماری های قلبی و عروقی به بیمارن توصیه می شود.
  • کشمش برای تقویت سیستم ایمنی بدن مفید است.
  • گرفتگی عضلانی را برطرف می نماید.

این موارد تنها بخشی از خواص بی نظیر کشمش و انگور خشک شده است که مصرف به اندازه و صحیح آن به تمامی مصرف کنندگان در جهت تامین انرژی بدن کمک می نماید. افراد در سنین مختلف با در نظر گرفتن شرائط جسمی و متناسب با نیاز خود می توانند این خوراکی خوش مزه و مفید را استفاده نمایند.

معرفی بهترین کشمش های تولید ایران

معرفی بهترین کشمش های تولید ایرانبا توجه به کاربرد فراوان کشمش در طبخ و پخت غذاها و دسرهای گوناگون، تولیدکنندگان بسیاری به تولید خشکبار مختلف از جمله کشمش مبادرت ورزیده اند. این تولیدکنندگان با استفاده از مواداولیه درجه یک و انگور ارگانیک و تازه اقدام به تهیه کشمش اعلا و خوش طمع  نموده اند.

برای تولید کشمش طی نمود مراحل مختلفی نیاز است تا بهترین کشمش تهیه و به بازار عرضه شود. این محصول پرخاصیت به روش های متعددی تولید می شود.

  • روش خشک کردن با آفتاب. به محصول تولید شده با آفتاب کشمش آفتابی گفته می شود و این مدل رنگ قهوه ای دارد.
  • کشمش سایه خشک. در این روش انگور را در سایه قرار اده و خشک می نمایند. این نوع کشمش رنگ سبز دارد و خواص بی نظیری نیز دارد.
  • روش تیزابی یا قلمی. در این روش انگور با استفاده از مواد تیزابی غیرمضر آماده و در مدت کمی آماده می شود.
  • روش دود گوگردی. در این شیوه انگور با دود گوگرد در کارگاه ها خشک می شودو به کشمش انگوری، زرد و یا دودی نیز گفته می شود.

با توجه به تفاوت این روش ها در تولید، کشمش های مختلفی نیز در بازار موجود است. خریدارن می توانند باشناخت این روش ها و اختلاف محصولات تولید شده با هر یک از این شیوه ها اقدام به خرید نمایند. بهترین نوع کشمش در ایران با استفاده از انگورهای تازه و سالم تولید می شود و بر اساس ویژگی های مهمی مانند رنگ آن، طعم و مزه آن، کیفیت آن، و… مورد ارزیابی قرار می گیرد.

لیست قیمت کشمش های صادراتی ایران

لیست قیمت کشمش های صادراتی ایرانامروزه مزارع و باغات فراوان انگور در شهرهای مختلف ایران قرار دارد و کشاورزان و باغداران زیادی به تولید انگور می پردازند. بهترین روش برای ماندگاری و حفظ انگور در طول  سال خشک کردن آن و فرآوری آن به صورت کشمش است. با این شیوه نه تنها خواص و مزایای انگور از بین نمی رود بلکه چندبرابر شده و افزایش نیز پیدا می کند.

محصولات تولید شده در ایران از کیفیت بالایی برخوردار است و صادرکنندگان فعال در زمینه خشکبار کشمش های تولید شده در کشور را به بازار خارجی صادر می کنند. صادرات کشمش به بازار جهانی سبب معرفی این محصول ایرانی به شهروندان دیگر کشورها و رشد و ونق این حرفه در ایران می شود و ارز آوری فراوانی را نیز به همراه دارد.

کشمش درجه یک، به سراسر دنیا صادر می شود و طرفدارن فراوانی را دارد. این محصول ایرانی در مناطق مختلف جهان به فروش یمی رسد کشورهای اروپایی نظیر روسیه، آلمان، لهستان، ترکیه، اسپانیا، استرالیا و همچنین کشورهای آسیایی مانند کشورهای حوزه خلیج فارس و عراق، کویت، عمان، قطر، امارات، پاکستان، هند، چین و ژاپن از خریدارن همیشگی کشمش ایرانی هستند.

خریدارن می توانند با توجه به نیاز و بودجه خود به صورت عمده اقدام به خرید نمایند. خرید عمده سود بیشتری را برای خریداران به همراه دارد و با توجه به کاهش هزینه های جانبی مانند هزینه های دو و یا چند باره هزینه حمل و نقل، سبب کاهش قیمت ها می شود.

مناسب ترین کشمش برای طبخ غذا

مناسب ترین کشمش برای طبخ غذاکشمش های مختلفی با استفاده از روش های سنتی و یا صنعتی توسط تولید کنندگان این محصول در کارگاه ها و یا کارخانجات متعدد تولید و به بازا مصرف عرضه می شود. هر یک از انواع کشمش خاصیت و کاربرد خاص به خود را دارد. برهی مدل ها بیشتر به عنوان تنقلات و به همراه نخودچی مصرف می شود. برخی مدل ها برای تهیه دسر کاربرد دارد و برخی نمونه ها در طبخ غذا استفاده می شود.

در نقاط مختلف کشور بانوان کدبانو و سرآشپزهای خوش سلیقه ایرانی با توجه به ذائقه مصرف کنندگان انواع مختلف غذا را با استفاده از کشمش طبخ می نمایند. در تمامی این غذاها استفاده از کشمش به عنوان یکی از مواداولیه ضروری است. کشمش پلو، مرغ شکم پر، پلوی مجلسی، عدس پلو با کشمش، نخود پلو با کشمش، میگو پلو با کشمش و بسیاری دیگر از خوراکی ها با استفاده از این خشکبار مغذی طبخ می شوند.

البته مناسب ترین کشمش برای پخت غذا، کشمش پلویی است که با خشک کردن انگور عسگری به شیوه آفتاب خشک تهیه می شود و رنگ سرخ و یا کهربایی دارد و بسیار خوش طعم و شیرین است. افراد علاقه مند به آشپزی می توانند با کسب اطلاعات دقیق در این زمینه و شناخت کشمش های گوناگون غذاهای خوش مزه تهیه نمایند.

جهت خرید و فروش این محصول میتوانید با ما در ارتباط باشید:
مدیر فروش: علی علوی
راه های ارتباطی:
شماره موبایل: 09122815195
پست الکترونیکی: kararaisins@gmail.com

مطلب پیشنهادی

فروش عمده کشمش سبز قلمی .

کارخانه کشمش سبز قلمی کاشمر

کارخانه کشمش سبز  قلمی کاشمر انواع محصول را با قیمت مناسب و به طور مستقیم …

پاسخی بگذارید