خانه / کشمش / فروش تازه ترین کشمش صادراتی

فروش تازه ترین کشمش صادراتی

کشمش از فرآورده های اصلی انگور است که از دیر باز مصرف بالایی داشته است. ایران به عوان یکی از تولید کننده های اصلی انگور, از عرضه کننده های اصلی کشمش در بازارهای صادراتی نیز به شمار می آید. فروش کشمش صادراتی در مقایسه با انواع دیگر کشمش, کیفیت مرغوب تری دارد. در فرآیند تولید کشمش های صادراتی, سعی می شود که همه ی استاندارد های لازم رعایت شود. تقریبا تمام کشورهای خارجی, به دلیل کیفیت بالای کشمش ایرانی, خواهان این محصول هستند.

فروش تازه ترین کشمش صادراتی

از خواص باور نکردنی کشمش چه می دانید؟

از خواص باور نکردنی کشمش چه می دانید؟کشمش انگور خشک شده است و مانند بسیاری از خشکبارها در تمام فصول سال به راحتی در بازار پیدا می شود. از کشمش, هم میتوان به صورت ساده و هم در انواع غذاها استفاده کرد. خواص درمانی که کشمش دارد باعث شده که افراد زیادی آن را جایگزین تنقلات نیز بکنند. از جمله خواص کشمش می توان به موارد زیر اشاره کرد:

۱٫کاهش فشار خون: پتاسیم موجود در کشمش باعث تنظیم فشار خون می شود از این رو کسانی که فشار خون بالایی دارند با مصرف آن می توانند فشار خود را کنترل کنند.

۲٫دارای خواص آنتی اکسیدانی: کشمش به دلیل آنتی اکسیدان هایی که دارد از تخریب سلولی جلوگیری می کند. آنتی اکسیدان ها دارای خواص ضد سرطانی و ضد تخریب سلولی بدن هستند. مصرف کشمش از انواع سرطان ها پیشگیری می کند.

۳٫کاهش دهنده استرس: مصرف کشمش برای افرادی که استرس بالایی دارند و یا به دلیل مشغله ی زیاد کاری همیشه با استرس کار خود درگیرند, توصیه می شود

۴٫ رفع کم خونی: آهن موجود در کشمش باعث جذب آهن و رفع کم خونی می شود.

۵٫ جلوگیری از ریزش مو: ریزش مو در خانم ها و آقایان یکی از نمادهای کمبود ویتامین و مواد معدنی بدن است. استفاده از آن باعث تامین ویتامین های مورد نیاز بدن می شود.

۶٫ کاهش و افزایش وزن: یکی از شگفتی های این میوه آن است که با توجه به نوع مصرف آن, می تواند در افزایش و کاهش وزن تاثیر گذار باشد. اگر به تنهایی استفاده شود به دلیل فیبر بالایی که دارد باعث لاغری می شود ولی اگر به همراه دمنوش و یا سایر مواد مغذی مصرف شود, وزن را افزایش می دهد.

۷٫ بهبود اسهال و یبوست: تغذیه نامناسب در افراد گاهی باعث مشکلات روده ای و در نتیجه اسهال یا یبوست افراد می شود. کشمش به دلیل فیبر بالایی که دارد می تواند مشکلات روده ای را رفع کند.

۸٫ باعث تقویت حافظه می شود: مقدار بور موجود در کشمش باعث تقویت حافظه و پیشگیری از بیماری هایی مثل آنزایمر می شود.

۹٫ پیشگیری و درمان پوکی استخوان: یکی از بیماری های شایع به ویژه در خانم ها پوکی استخوان است. مقدار کلسیم قابل توجهی که در کشمش وجود دارد باعث پیشگیری و درمان این بیماری می شود.

روش درست کردن کشمش

روش درست کردن کشمشدر تهیه کشمش از روش های مختلف استفاده می شود که در هر کدام از این روش ها, کشمش با شرایط متفاوتی خشک می شود. از جمله روش های خشک کردن کشمش می توان به کشمش آفتابی, کشمش تیزآبی, کشمش سایه خشک, کشمش سبز و طلایی اشاره کرد. در تهیه کشمش آفتابی, از هیچگونه مواد شیمیایی استفاده نمی شود و فقط با قرار دادن میوه انگور در مقابل نور خورشید به مدت ۱۵ تا ۲۰ روز کشمش ها خشک شده و آماده می شوند.

در تهیه کشمش تیزابی, خوشه ها را بعد از آغشته کردن به محلول تیزاب, در مجاورت هوا یا آفتاب قرار می دهند. محلول تیزاب باعث میشود که آب میوه ها سریعتر تبخیر شود و کشمش ها در مدت زمان کمتری خشک شوند. یکی دیگر از مدل های خشک کردن کشمش, روش سایه خشک است. در این روش نیز خوشه های انگور در سایه و به دور از تابش مستقیم آفتاب قرار می گیرند. در نتیجه ۵۰ تا ۶۰ روز طول می کشد تا خوشه ها خشک شوند. برای تهیه کشمش سبز از اتاق های تهویه دار استفاده می کنند.

یعنی انگور آماده شده برای تبدیل به کشمش در مجاورت هوای پنکه قرار می گیرد. فرآیند تهیه کشمش طلایی کمی متفاوت است. در این روش انگورهایی که برای تهیه کشمش در مکان مورد نظر پهن شده اند, چند ساعت در مجاورت دود  حاصل از اشتغال سنگ گوگرد قرار می گیرد و کشمش به دست آمده رنگ زرد طلایی به خود می گیرد. بسیاری از افراد کشمش طلایی را به اشتباه کشمش تیزابی می دانند در حالی که کشمش طلایی با نوع تیزابی آن متفاوت است.

کشمش طلایی به دلیل استفاده از دود سنگ گوگرد در فرآیند تولید آن از لحاظ غذایی تایید نمی شود.

مشخصات کشمش پلویی

مشخصات کشمش پلوییتنوع کشمش در بازار زیاد است و یکی از پر مصرف ترین نوع آن کشمش پلویی است که اندازه و ظاهر متوسطی دارد و رنگ آن نیز تیره است. تفاوت ظاهری کشمش به دلیل استفاده از کشمش های مختلف و روش های متفاوت تهیه فرآیند کشمش است. کشمش های پلویی معمولا از انگورهایی تهیه می شود که اندازه متوسطی دارند و فاقد دانه هستند.

برای تهیه کشمش پلویی از محلول تیزاب در فرآیند آن استفاده می شود. یعنی خوشه ها ی انگور را به محلول تیزاب اغشته می کنند, که باعث سریع خشک شدن خوشه ها می شود. اما در تهیه محلول تیزاب باید دقت کرد و توسط افراد متخصص این کار انجام شود چون دوز بالای این محلول برای مصرف کنندگان خطرناک است.

کشمش پلویی در تمام مراکز خشکبار و مواد غذایی در سراسر کشور به صورت بسته بندی شده و باز عرضه میشود.

اهمیت تولید و فروش کشمش های صادراتی

اهمیت تولید و فروش کشمش های صادراتیکشمش ها به دو روش سنتی و صنعتی تهیه می شوند. حجم کشمش تولید شده در روش های صنعتی بسیار زیاد است و تولید کننده ها سعی می کنند که با رعایت استانداردهای لازم تولید این محصول را با توجه به نیاز بازار عرضه کنند. نیاز بازارهای جهانی به کشمش نیز بسیار بالاست. چون دارای خواص درمانی زیادی است و از لحاظ تغذیه ای کاملا تایید شده است.

تولید کننده ها در تولید کشمش صادراتی علاوه بر استانداردهای کیفیتی باید بسته بندی محصول را نیز در اولویت کار خود قرار دهند. نیاز مشتری به کشمش در بازار داخلی و خارجی متفاوت است بنابراین با تنوع محصولی و تنوع در حجم و بسته بندی می توانند حجم زیادی از بازار را بگیرند. کشور های همسایه بازارهای بسیار خوبی برای عرضه کشمش ایرانی هستند و چون یک محصول مصرفی است که تقریبا در تمام فصل ها در بازار موجود است, می توان همیشه صادرات آن را داشت.

جهت خرید و فروش این محصول میتوانید با ما در ارتباط باشید:
مدیر فروش: علی علوی
راه های ارتباطی:
شماره موبایل: 09122815195
پست الکترونیکی: kararaisins@gmail.com

مطلب پیشنهادی

فروش عمده کشمش سبز قلمی .

کارخانه کشمش سبز قلمی کاشمر

کارخانه کشمش سبز  قلمی کاشمر انواع محصول را با قیمت مناسب و به طور مستقیم …

پاسخی بگذارید