خانه / کشمش / صادرات کشمش های درجه یک ایران

صادرات کشمش های درجه یک ایران

.

کشمش در واقع همان انگور می باشد که به به روش های مختلف خشک شده است. برخی از افراد برای درست کردن کشمش انگور را در آفتاب و در مقابل نور مستقیم خورشید قرار می دهند و بدین ترتیب بعد از مدتی کشمش را به صورت طبیعی درست می کنند اما در کارخانه های تولید کننده کشمش که حجم آن زیاد است این روش پاسخگو نیست و با استفاده از دستگاه های مخصوص اقدام به خشک کردن آن می نمایند. کیفیت و همچنین قیمت انواع مختلف کشمش های تولیدی در ایران به اندازه ای بالا است که نه تنها در داخل کشور به تعداد زیاد مشتری دارد بلکه صادرات کشمش ایران به کشورهای مختلف نیز انجام می شود و در مراکز فروش کشورهای خارجی نیز ارائه می شود. اگر می خواهید با کشمش صادراتی، مراحل تولید کشمش و… آشنا شوید ما را در ادامه مطلب دنبال کنید.
صادرات کشمش های درجه یک ایران

مزایای تولید و صادرات کشمش ایران

مزایای تولید وصادرات کشمش ایران

اگر قصد تولید و صادرات انواع کشمش در ایران را دارید به احتمال زیاد این سوال در ذهن شما ایجاد شده است که تولید این محصول و صادران آن چه مزایای برای شما دارد؟همانطور که می دانید میوه انگور علاوه بر اینکه به صورت مستقیم و خوراکی قابل استفاده است فرآورده های مختلفی از آن نیز قابل تولید است که یکی از مهم ترین آن ها کشمش می باشد. فراوری انگور برای تولید کشمش در ایران فرصتی را ایجاد کرده است که تولید کنندگان بتوانند سرمایه گذاری پررونقی را کسب نمایند و سود زیادی را از فروش آن بدست آورند.

 کشمش تولید شده در ایران دارای انواع مختلفی مانند:

است که با استفاده از روش های گوناگون تولید  و بهترین نوع آن را که دارای کیفیت بالا و قیمت مناسب است برای صادرات انتخاب می شود. اگر خریدار کشمش ایرانی هستید پیشنهاد می کنیم نوع صادراتی آن را که دارای کیفیت بسیار بالا و قیمت مناسب است برای خرید انتخاب نمایید.

بهتر است بدانید بیشترین میزان کشمشی که در ایران تولید می شود و به جرات می توان گفت هفتاد درصد آن به کشورهای همسایه مختلف صادر می شود پس از این مطلب می توان نتیجه گرفت که یکی از مهم ترین مزایای تولید کشمش این است که شما می توانید به شمار صادر کنندگان این محصول بپویندید که صادرات کشمش ایران  را انجام میدهند.

بازار های خارجی خریدار کشمش های ایرانی

ایران به عنوان یکی از بزرگ ترین تولید کنندگان کشمش در دنیا به شمار می رود. در این کشور به دلیل وجود آب و هوای مساعد برای کاشت انگور  هر ساله مقدار زیادی کشمش تولید می شود.  کشمش تولید شده در ایران به دلیل طعم خوشمزه، ویتامین ها و مواد معدنی مختلف، کیفیت بالا و قیمت مناسبی که دارد نه تنها در بازارهای داخل کشور به فروش می رسد بلکه در کشورهای خارجی مختلف نیز شناخته شده و دارای طرفداران بی شماری است. شاید برایتان جالب باشد که بدانید این محصول از نظر جایگاه صادراتی به عنوان سومین کالای غیر نفتی محسوب می شود که کشور ما در آمد زیادی را از صادرات آن کسب می نماید.

بعد از برداشت انگور و خشک کردن آن برای تولید کشمش این محصول در بسته بندی های کاملا بهداشتی با وزن های مختلف قرار گرفته و به بازار خارجی  کشمش که خریدار آن هستند صادر می شود.

عمده صادرات کشمش ایران به کشورهای زیر انجام میشود:

  • عراق
  • روسیه
  • ترکیه
  • ایالت متحده
  • یونان
  • و…

عوامل تأثیرگذار بر روی قیمت کشمش صادراتی

عوامل تأثیرگذار بر روی قیمت صادرات کشمش ایرانیکی از مهم ترین مشکلات افرادی که قصد خرید انواع کشمش صادراتی را دارند این است که قیمت این محصول در بازار چه مقدار است و چه عواملی بر روی قیمت آن تاثیر گذار می باشد؟ همانطور که می دانید این محصول در شهرهای مختلفی در ایران توسط کارخانه های گوناگون تولید می شود که قیمت آن با توجه به عوامل مختلفی مانند شرکت تولید کننده، کیفیت، نوع کشمش و … متفاوت است.

شما برای آگاهی از قیمت کشمش صادراتی می توانید در زمانی که قصد خرید آن را دارید به مراکز فروش آن به صورت اینترنتی و حضوری مراجعه کنید و با مشورت با کارشناس فروش و همچنین مطالعه بروشورهایی که در این مراکز وجود دارد از قیمت کشمش صادراتی در بازارهای ایران با خبر شوید.

مراحل تولید انواع کشمش درجه یک

تولید کشمش درجه یک در ایران به روش های مختلفی قابل انجام است که هر کدام از روش ها  مزایا و معایبی نسبت به روش دیگر دارد. در حالت کلی می توان گفت تولید این محصول در کشور ها به دو روش دستی و صنعتی قابل انجام است. در روش دستی معمولا کشاورزانی که دارای باغ انگور هستند با احداث خانه باغ هایی که معمولا در کناز مزارع کشت انگور است اقدام به تولید آن می کنند. این کشاورزان معمولا از روش تیزابی که یکی از رایج ترین روش های تولید کشمش در ایران است استفاده می نمایند. در این روش ابتدا انگو با موادی مانند کربنات پتاسیم، روغن استرالیایی و آب مخلوط شده و سپس بعد از خشک شدن و گذشت مدت زمانی به انگور تبدیل می شود.

اما در روش صنعتی انگورهای برداشت شده از باغ به کارخانه های مختلف منتقل می شود و طی عملیاتی که در این کارخانه ها انجام می شود کشمش بدست می آید.

مراحل تولید کشمش در کارخانه ها عبارتند از:

  • ابتدا کشمش های منتقل شده به کارخانه ها از نظر کیفیت چک شده و به صورت مقدماتی بوجاری می شود.
  • کشمش ها با استفاده از دستگاه های مخصوص شستشو داده میشود.
  • بعد از اتمام شستشوی کشمش ها وارد دستگاه خشک کن می شود در این دستگاه با توجه به مسافتی که قرار است کشمش طی کند رطوبت موجود در آن را تنظیم می کنند به صورتی که بعد از منتقل شده به آن شهر و یا کشور نیز هنوز مقداری رطوبت در آن وجود داشته باشد.

در هنگام صادرات کشمش ایران بهترین و مرغوب ترین نوع آن ها از نظر

  1. اندازه
  2. شکل
  3. رنگ

انتخاب می شود.

این محصول معمولا قبل از صادر شدن با استفاده از دستگاه سورت لیزری چک شده و سپس صادر می شود.

جهت خرید و فروش این محصول میتوانید با ما در ارتباط باشید:
مدیر فروش: علی علوی
راه های ارتباطی:
شماره موبایل: 09122815195
پست الکترونیکی: kararaisins@gmail.com

مطلب پیشنهادی

فروش عمده کشمش سبز قلمی .

کارخانه کشمش سبز قلمی کاشمر

کارخانه کشمش سبز  قلمی کاشمر انواع محصول را با قیمت مناسب و به طور مستقیم …

پاسخی بگذارید