خانه / کشمش / خرید و فروش عمده کشمش ضایعاتی

خرید و فروش عمده کشمش ضایعاتی

کشمش را می توان یکی از مهم ترین خشکبار بازار دانست که از خشک کردن دانه های تازه میوه انگور به دست می آید. این محصول، کاربردهای گسترده ای در آشپزی و شیرینی پزی دارد. کشمش را از لحاظ کیفی به دسته های مختلفی تقسیم می کنند که هر کدام از آنها مصرف خاص خود را دارند؛ به عنوان مثال می توان به خرید و فروش کشمش ضایعاتی یا درجه سه اشاره کرد.خرید و فروش عمده کشمش ضایعاتی

انواع کشمش موجود در بازار

کشمش ضایعاتی یا کشمش درجه 3 چیست؟انگور از جمله میوه هایی است که خشک کردن آن از سال ها پیش رونق داشته است. به نظر می رسد که این محصول خشکباری، جایگاه ویژه ای در میان انواع و اقسام میوه های خشک دارد.
بی تردید سنتی ترین روش تهیه کشمش، خشک کردن دانه های انگور در نور طبیعی آفتاب می باشد.( البته در زمان های گذشته برخی انگورها را به صورت خوشه ای در زیر زمین های نسبتاً خنک نیز خشک می کردند.)
کشمش، بخش جدایی ناپذیر آجیل و تنقلات بوده و حتی می توان به عنوان میان وعده ای کامل آن را مصرف کرد؛ زیرا این ماده خوراکی، ارزش غذایی بالایی داشته و بسیاری از نیازهای بدن انسان به مواد مغذی را بر طرف می کند.در یک بیان کلی و خلاصه وار باید گفت که اقسام گوناگون کشمش از لحاظ نوع انگور، روش تولید، طعم و کیفیت با هم فرق دارند.

خواص مفید کشمش برای سلامتی

در اینجا بخشی از مهمترین خواص کشمش را بیان می کنیم:

  • پیشگیری از فشار خون بالا و بیماری قلبی
  • حفظ شادابی و جوانی پوست
  • کمک به رشد و تقویت موها
  • کاهش وزن و لاغری
  • پیشگیری و درمان مشکلات گوارشی (به خصوص اسهال و یبوست)
  • استحکام استخوانها و پیشگیری از پوکی استخوان
  • پیشگیری از سرطان (به خصوص سرطان روده و کولون)

علاوه بر آنچه بیان شد؛ کشمش را می توان به عنوان یکی از منابع ویتامین D معرفی نمود. طبیعتاً این ویژگی در کشمش های آفتابی، بارزتر خواهد بود. این مسئله یکی از دلایل بالا بودن میزان فروش کشمش ضایعاتی در کشور می باشد.

کشمش ضایعاتی یا کشمش درجه ۳ چیست؟

کلیه روش های خشک کردن انگور را به دو دسته کلی سنتی و صنعتی تقسیم می‌کنند. در هر کدام از این روش‌ها، علی‌الخصوص شیوه های سنتی، شاهد به وجود آمدن کشمش‌هایی با کیفیت درجه ۳ یا اصطلاحاً ضایعاتی می‌باشیم. این کشمش‌ها ممکن است؛ در برخی قسمت‌ها بیش از حد خشک شده باشند.
طی مراحل آنالیز و بسته بندی، کشمش های درجه سه از سایر نمونه‌ها جدا می شوند. بدیهی است که این مواد، مرغوبیت کمتر و قیمت پایین تری دارند؛ اما به هیچ عنوان نباید آنها را موادی بی مصرف یا دور ریختنی دانست.
انواع کشمش ضایعاتی را جهت تهیه کیک، شیرینی و شکلات استفاده می کنند. در واقع بسیاری از کارخانه های تولید کننده مواد غذایی، مشتری پر و پا قرص این محصولات می باشند. البته کشمش ارزان قیمت ضایعاتی را می توان در منزل نیز برای تهیه شیرینی به کار برد.

موارد مصرف کشمش ضایعاتی

موارد مصرف کشمش ضایعاتیهمان طور که در قسمت قبل اشاره شد؛ عمده مصرف کشمش ضایعاتی به تولید کیک، کلوچه، شیرینی و شکلات مربوط می شود.
نباید تصور کرد که کیفیت درجه سه این کشمش ها بر کیفیت محصول تولیدی تاثیر می گذارد؛ زیرا این مواد از لحاظ خواص و مواد مغذی، تفاوتی با کشمش های درجه یک و درجه دو ندارند؛ و لفظ ضایعاتی، بیشتر به خاطر شکل ظاهری آنها به کار می رود.
لازم به ذکر است که ظاهر نامرغوب این کشمش ها پس از پختن از بین می رود؛ از طرفی در بسیاری از موارد، کشمش را له یا آسیاب کرده و برای تهیه شیرینی و شکلات استفاده می نمایند.

هدف از به کار بردن کشمش های ضایعاتی

حال ممکن است این سوال پیش آید که هدف از به کار بردن کشمش های ضایعاتی در مواد خوراکی چیست؟
پاسخ این سوال تا حدودی روشن است. می دانیم که کشمش ماده غذایی فوق العاده پر خاصیتی بوده و قند موجود در آن کاملاً طبیعی می باشد؛ در نتیجه به کار بردن آن باعث می شود که محصولات تولیدی، نیاز کمتری به شکر یا شیرین کننده های مصنوعی داشته باشند؛ البته در برخی موارد، کلاً شیرینی ماده خوراکی را از همین کشمش ضایعاتی تامین می کنند. نکته شایان ذکر، این است که کشمش ضایعاتی نیز به نوبه خود اقسام گوناگونی داشته و نمونه های مختلف انگور خشک شده را در بر می گیرد.

دسته بندی های مختلف کشمش

دسته بندی های مختلف کشمشبرای کشمش نیز همانند سایر خشکبار موجود در بازار، دسته بندی های مختلفی وجود دارد.انواع مختلف کشمش را از جنبه های مختلف می توان مورد بررسی قرار داد.به عبارت بهتر دسته بندی کشمش بر اساس موارد زیر انجام می گیرد:

  • نوع و گونه انگورهای به کار رفته
  • مکان و روش تولید کشمش
  • مارک یا برند محصول
  • میزان به کار بردن افزودنی ها
  • طعم و رنگ کشمش
  • فله ای یا بسته بندی بودن
  • نحوه بسته بندی کشمش و شکل ظاهری آن

ارقام متنوع کشمش بر اساس روش تولید

ارقام متنوع کشمش را بر اساس روش تولید آنها به چهار گروه اصلی زیر دسته بندی می کنند:

  • کشمش آفتابی
  • کشمش دودی یا کشمش زرد
  • کشمش های سبز قلمی
  • کشمش مویزی

در کنار اینها می توان از کشمش تیفی یا سایه آفتاب نیز نام برد که برای تهیه آنها از تیزاب استفاده می شود؛ اما پس از بیرون آوردن انگورهای تازه از تیزاب، آنها را در سایه پهن می کنند تا خشک شود.
به طور کلی ضایعات کشمش هایی که به شیوه سنتی درست می شوند؛ بیش از کشمش های صنعتی یا کارخانه ای است؛ زیرا به کار بردن افزودنی های مجازی مثل تیزاب و استفاده از تجهیزات مدرن، باعث می شود؛ حرارت یکنواختی به دانه های انگور رسیده و طی زمان اندکی به کشمش تبدیل شوند.

فروش عمده کشمش ضایعاتی در ایران

فروش عمده کشمش ضایعاتی در ایرانفروش عمده کشمش ضایعاتی در ایران به میزان قابل توجهی صورت می گیرد. همان گونه که پیشتر نیز بیان کردیم؛ بسیاری از کارخانه های تولید کننده مواد خوراکی، کشمش های ضایعاتی را به صورت عمده خریداری کرده و به عنوان ماده اولیه انواع کیک و شیرینی، مورد مصرف قرار می دهند.

لازم به ذکر است که به طور کلی میزان خرید و فروش کشمش در ایران، هم به صورت عمده و هم به صورت جزئی، نسبتاً بالا می باشد. مهمترین دلیل این اتفاق را می توان به خواص کشمش و فواید استفاده از آن در مواد غذایی نسبت داد.
انواع کشمش (حتی کشمش های درجه سه ضایعاتی) حاوی مقدار قابل توجهی فیبر، قند میوه، ویتامین و املاح معدنی می باشند. به همین علت مصرف آنها به همراه چای، می تواند؛ در پیشگیری و درمان دیابت موثر باشد.

جهت خرید و فروش این محصول میتوانید با ما در ارتباط باشید:
مدیر فروش: علی علوی
راه های ارتباطی:
شماره موبایل: 09122815195
پست الکترونیکی: kararaisins@gmail.com

مطلب پیشنهادی

فروش عمده کشمش سبز قلمی .

کارخانه کشمش سبز قلمی کاشمر

کارخانه کشمش سبز  قلمی کاشمر انواع محصول را با قیمت مناسب و به طور مستقیم …

پاسخی بگذارید