خانه / کشمش / بازار فروش کشمش افتابی در تهران

بازار فروش کشمش افتابی در تهران

بازار فروش کشمش آفتابی به دست آمده از انگور های بی دانه که سرشار از ویتامین D، هورمون استروژن و … می باشد، بسیار پر رونق می باشد. از این کشمش های شیرین و خوش طعم در تهیه انواع سالاد های میوه، دسر ها، شیرینی ها و … استفاده می شود.

بازار فروش کشمش افتابی در تهران

دسته بندی کشمش ها از نظر نوع انگور

دسته بندی کشمش ها از نظر نوع انگورکشمش در واقع میوه رسیده و خشک شده انگور می باشد که به دلیل عوامل مختلفی چون نوع انگور، روش خشک کردن و مواد افزودنی مجاز به گروه های مختلفی تقسیم می شوند.
کشمش ها از نظر نوع انگور به دو گروه دانه دار و بيدانه تقسیم می شوند.

انگور بی دانه که به نام انگور کشمشی نیز شهرت دارند، یکی از انواع انگور های است که به وفور در کشور ایران وجود دارد. این انگور ها به رنگهاي

  • سبز
  • قرمز
  • همچنین سفید مایل به زرد

موجود می باشند.

این نوع انگور ها از جمله بهترین و پرمصرف ترین نوع انگور ها بشمار می روند که علاوه از این که از آن برای تهیه کشمش استفاده می شود به صورت تازه نیز مصرف می گردد.

انگور طی فرآیند خشک شدن خاصیت های خود را از دست نمی دهد، بلکه خواص آن دو چندان می شود.
از جمله خواص کشمش می توان به موارد زیر اشاره نمود.

  1. دفع سموم کبد
  2. درمان کبدچرب
  3. به دلیل داشتن  آنتی اکسیدان، ویتامین C و A، مواد معدنی به بهبود عملکرد سیستمم ایمنی کمک می کند.
  4. از بروز حملات قلبی با بالا بردن میزان اکسید نیتریک موجود در خون جلوگیری می کند.
  5. درمان بیماری دیابت
  6. بهبود سلامت چشم

بازار فروش کشمش افتابی

بازار فروش کشمش
بازار فروش کشمش

خشک کردن میوه ها به وسیله آفتاب را می توان یکی از رایج ترین و ارزان ترین نوع خشک کردن برای افزایش ماندگاری مواد غذایی دانست. در این روش از هیچ ونه مواد افزودنی شیمیایی در طی فرآیند خشک کردن استفاده نمی شود و انگور های تولید شده به این روش به رنگ قهوه ای و کمی خشک می باشند.

کشمش در مراکز عمده در شهرهای بزرگ به فروش میرسد.

  • بازار فروش کشمش آفتابي در تهران عمدتا در خيابان مولوي متمركز ميباشد.
  • البته در فروشگاههاي مختلف در سطح شهر نيز كشمش به فروش ميرسد.
  • در سایتهای اینترنتی نیز میتوان کشمش را بصورت عمده و جزئی تهیه نمود.

انواع روش های تولید کشمش

تولید کنندگان از روش های گوناگونی برای تولید انواع کشمش استفاده می کنند که عبارتند از:

  1. کشمش آفتابی
    همانطور که از نام این روش خشک کردن کشمش مشخص است برای تولید کشمش از این طریق انگور را در معرض تابش مستقیم آفتاب قرار می دهند. در این نوع روش از هیچ گونه ماده افزودنی شیمیایی استفاده نمی شود. مدت زمان خشک شدن حبه های انگور با استفاده از این روش بستگی به نوع انگور و شرایط آب و هوایی ۲۰ تا ۱۵ روز می باشد.
  2. کشمش تیزابی
    در این روش خشک کردن نیز ابتدا خوشه های انگور را در داخل سبدی چیده و سپس آنها را درون محلول تیز آب به مدت یک دقیقه قرار می دهند و پس از خارج کردن از محلول به منظور خروج محلول اضافی بر روی توری قرار می دهند و در مرحله آخر بر روی توری در سایه و یا بر روی زمین در معرض تابش خورشید حبه های انگور را خشک می کنند. مدت زمان خشک شدن حبه های انگور به این روش ۵ تا ۸ روز می باشد.
  3. کشمش سایه خشک
    در این روش خشک کردن نیز خوشه های انگور را در سالن های سرپوشیده و در سایه خشک می کنند. مدت زمان خشک کردن حبه های انگور به این روش ۱۰ تا ۲۰ روز می باشد. کشمش های بدست آمده به این روش سبز می باشد.
  4. کشمش طلایی
    در این روش حبه های انگور در بر روی بارگاه سقف پهن می شود و سپس به مدت زمان چند ساعت در معرض دود ناشی از اشتعال گوگرد قرار می گیرند. کشمش بدست آمده به این روش زرد طلایی می باشد.

مشخصات کشمش های آفتابی

مشخصات کشمش های آفتابیاز گذشته تا کنون خشک کردن میوه ها از جمله روش های آسان نگهداری مواد غذایی می باشد. میوه های تازه به طور طبیعی دارای مقادیر بسیار زیادی آب می باشند، در این آب بیشتر مواد مغذی به صورت حلال هستند در صورتی که میوه طی فرآیندی خشک شود میزان این مواد مغذی حلال بیشتر شده و در نتیجه فشار آزموتیکی درون آن بالا رفته و باعث توقف زنذگی عوامل بیماری زا مانند میکروب ها می گردد و همین امر باعث افزایش مدت زمان نگهداری مواد غذایی می گردد.

گاهی مواقع در تهیه کشمش آفتابی از محلول های کاملا ارگانیک آب شغار نیز استفاده می شود.
شاید بگوید که سنگ شغار چه می باشد؟ سنگ شغار در واقع از سوزاندن شاخ و برگ های سبز گیاهی به نام اشنان که از جمله گیاهان اسفنجی شورپسند می باشد، ماده ای قلیایی مانند سنگ آذرین بدست می آید. همانطور که بیان نموده ایم این سنگ به دلیل خاصیت قلیایی که دارد باعث می شود تا پوسته حبه های انگور نازک یا به عبارتی دارای منافذ ریز برای سرعت بخشیدن به فرآیند خشک کردن شوند. بسیاری از افراد گمان می کنند که شغار همان تیزاب است اما باید گفت سخت در اشتباه هستند چرا که شغار کاملا طبیعی و ارگانیک بوده ولی در عوض تیزاب یک محلول شیمیایی می باشد.

چگونگی تولید انواع کشمش آفتابی

انواع انگوری که برای تولید انواع کشمش آفتابی مورد استفاده قرار می گیرد باید دارای خصوصیات چون بافت نرم، بی دانه، گوشتدار، طعم و مزه شیرین، زودرس بودن و … باشد. که سرانجام باعث می شود طی فرآیند تولید کشمش آفتابی با کیفیت با اندازه مطلوب، رنگ شفاف، میزان رطوبت مناسب، عدم وجود ریگ، خاک و حشرات و … بدست آید.

شاید بتوان گفت یکی از مراحلی که پس از تولید کشمش آفتابی باید به آن توجه داشت، انبار داری آن می باشد. محل نگهداری کشمش باید مکانی عاری از هر گونه آلودگی و فساد باشد و همچنین باید خنک و خشک باشد تا کشمش ها کیفیت اولیه خود را حفظ نمایند و رنگ، طعم و بوی خود را از دست ندهند.

از عوامل فساد که می توان در مدت زمان نگهداری انواع کشمش به آنها اشاره نمود:

  1. شب پره
  2. کرم انجیر خشک
  3. سوسک میوه خوار
  4. شپش دانه دار

به همین منظور باید برای جلوگیری از نفوذ این عوامل فساد پنجره ها باید بدون درز و کاملا محکم باشند و پنجره ها با تور سیمی ریز پوشیده شوند. همچنین انگور های کشمشی سال جدید را نباید با انگور های کشمشی سال قبل انبار نمود. اگر شرایط نگهداری کشمش کاملا رعایت شود می توان کشمش ها را تا یک سال نگه داری نمود.و در بازار فروش کشمش عرضه نمود.

جهت خرید و فروش این محصول میتوانید با ما در ارتباط باشید:
مدیر فروش: علی علوی
راه های ارتباطی:
شماره موبایل: 09122815195
پست الکترونیکی: kararaisins@gmail.com

مطلب پیشنهادی

فروش عمده کشمش سبز قلمی .

کارخانه کشمش سبز قلمی کاشمر

کارخانه کشمش سبز  قلمی کاشمر انواع محصول را با قیمت مناسب و به طور مستقیم …

پاسخی بگذارید